Miért választotta a nőket a CLOÉ?

Nő vagyok, a marketing iránti elkötelezettségem mellett sem titkolom, hogy jó magam is a hatása alá tudok kerülni egy jól felépített marketing kampánynak. Engem sem hagynak hidegen a finom ízeket, kellemes illatokat, lenyűgöző színeket ígérő reklámok.

adult-beautiful-beauty-972995.jpg

A NŐI (VÁSÁRLÓ) ERŐ  

S vajon milyen a vásárló közönség nagy részét képviselő többi nő? 

Tisztában vagy vele, hogy egy nemzetközi kutatás eredményeként megállapították, hogy

  • 93%-át az ételeknek a nők szerzik be,
  • 92%-át a nyaralásoknak, utazásoknak nők szervezik,
  • 85%-ban felelősek a nők a háztartás szükségleteiért,
  • 50%-át a kimondottan férfi termékeknek nők veszik?

Igen, nekem is eszembe jutott, vajon mit csinálnak a férfiak a szabadidejükben?

Ráadásul a fentiek mellett a nők teremtik meg az otthon melegét, és foglalkoznak nagyobb részben a gyerekekkel.

Nem hiába fontos célcsoport a nő – a tinédzser, a szingli, a barátnő, a feleség, az anya, a nagymama.

MIÉRT CLOÉ?

cloe_laptop.jpg

A CLOÉ Community Management célja, hogy segítse azokat a bátor, erős, kreatív nőket akik megvalósították azt amiben örömüket lelik, nem csak vállalkozást, hanem az álmaikat is felépítették.

Szerencsés vagyok, mert én is ismerek önmegvalósító nőket, olyanokat akik nem foglalkoztak a kétkedő ismerősökkel, hanem belevágtak, és megcsinálták!

Minden adott lenne a sikerhez, de sajnos azt is tapasztalom, hogy több esetben megrekednek, az erős, bátor nők bizonytalanná válnak, és elkezdenek kétkedni magukban – „Nem nekem való a vállalkozás, nem érem el a közönségem, nincs elég vevőm.”

A CLOÉ görög eredetű név, napjainkban is használják olyan lányok, nők gyűjtőneveként, akik pozitivak, temperamentumosak, vidámak, szeretnek társasági életet élni, de mindezek mellett megmaradtak szerénynek.

Pont ilyen nőkkel szeretnék együtt dolgozni!

A CLOÉ segít visszahozni a kreativitásod, segítve téged abban, hogy neked csak arra kelljen összpontosítanod, amihez valóban értesz!

A többit mi megoldjuk helyetted – nem lesznek több álmatlan éjszakáid a Facebook beállítások, Instagram fotók, blogcikkek, hírlevél tárgyak és buyer personák miatt!

HATALMAS, SOKSZÍNŰ

fashion-flowers-footwear-514914.jpgA nők nyelvén érteni nem egyszerű, hiszen csoportjuk hatalmas és rendkívül sokszínű. Éppen ezért a CLOÉ csapata olyan érzékeny emberekből áll, akik kreativitásuknak köszönhetően szöveges vagy vizuális tartalomba tudják önteni azt, amit lehet még a megrendelő sem tudott tűpontosan megfogalmazni.

Neked csak azt kell csinálni amit szeretsz, minden mást mi megoldunk!

Ha a te célcsoportod is a nők, feltétlen csatlakozz Facebook és Instagram oldalunkhoz, hiszen rengeteg hasznos tippel, javaslattal készülünk!

Amennyiben segítségre lenne szükséged, és eltöltenél már végre egy hétvégét munka nélkül, a családod, barátaid körében, keress meg minket honlapunkon keresztül!

Kriszti / CLOÉ

A bejegyzés trackback címe:

https://cloemngt.blog.hu/api/trackback/id/tr9914226251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Cloé -Nőkre tervezett marketing megoldások

Női célcsoportra specializált közösségi média megoldások, bevált marketing stratégiák, tippek

Friss topikok

süti beállítások módosítása