10+1 ingyenes fejlődési lehetőség: így maxold ki a karantént!

cimlap_karanten.jpg#maradjotthon, #dolgozzotthonról, #mozogjotthonis, #nefaldfelahűtőt, #rendeljonline, de mindenképp #érintésmentesen…pár jó tanács, ami árad felénk most, ebben a mindenkinek teljesen új helyzetben.

Percek alatt minden átalakult, és csak kapkodjuk a fejünket a számok, intézkedések, bevezetések közepette.

Pár hónapja el sem tudtuk volna képzelni, hogy a mai életünkben nem tudunk beugrani az egyik plázába megvenni egy „musthave” kisruhát, amiben az esti buliban szeretnénk feszíteni egy finom, barátnős vacsora után. Most se shopping, se vacsi, se barátnők, se buli - és egy darabig nem is ez lesz a legnagyobb gondunk. 

Nem egyszerű lekövetni a hirtelen történt változásokat. Alkalmazottként is minden reggel bizonytalanságban ébredhetünk, azon aggódva, hogy meddig, mennyi, milyen munkánk lesz, de a kisebb, közepes vállalkozások sajnos többnyire inkább a negatív hatását érzékelik a járvány hatásainak.

Sokan dolgoznának home officeban, ha lenne mit, sokan visszasírják a ’hülyevevőket’, az 'idegesítővendégeket'. Egyik pillanatról a másikra rájuk zuhant a szabadság, a szabadság, ami fizetetlen, ami alatt nem utaznak el, sajnos nem csak 1-2 hétig tart, és nincs szuvenír hűtőmágnes.

Feladat van, át kell vészelni valahogy ezt az időszakot, és a lehető legtöbbet kihozni belőle.

Most van itt az ideje az,

  • újratervezésnek
  • az irányváltásnak
  • fejlődésnek, tanulásnak.

Ehhez szeretnék segítséget adni.

10 vállalkozó szívből, a tudásuk átadva, teljesen ingyenesen segít, hogy megtaláld az új utad, az új célod, mert lehet pozitívan zárni ezt a helyzetet.

Maxold ki a karantént velük:

1. Szakértői segítség – minden ami egy vállalkozáshoz kell 

Ha újra kell kezdened, ha szakmát kell váltanod, ha bármilyen jogi, marketing, piackutatási, adózási, pénzügyi területen kérdésed, elakadásod lenne akkor a Psziché Coaching zárt csoportjában: az ’Inspiráló Újrakezdők – Közösség a vállalkozói ötlettől a megvalósításig’ – tárt karokkal várnak a területek legjobb szakértői akiktől díjmentesen van lehetőség kérdezni. A csoport háziasszonya Áhli Mariann – aki egyben a Psziché Coaching alapítója is – karrier – és kisvállalkozói coach, életvezetési tanácsadó, így különféle dilemmákkal kapcsolatban, nehézségek leküzdésében coach társaival együtt áll rendelkezésetekre.

 !EXTRA! Az első 5 jelentkezőnek felajánl Mariann egy 1 órás coachingot a weboldalán szereplő szolgáltatások igénybevételére. Páratlan lehetőség, hogy fejleszd az önismereted, megtaláld azt a munkát, ami neked való és örömet okoz, vagy leküzd a megfelelési kényszered. Ha szeretnél segítséget kapni, hogy elindulhass az úton, akkor ITT találod a választható lehetőségeket.

A CLOÉ kóddal jelentkezz be a honlapon keresztül, ahol minden további tájékoztatást megkapsz!

2. Youtube csatornában gondolkozol?

Ez az időszak többszörösen kizökkent a komfortzónádból. Lehet, hogy eddig eszed ágában sem volt online videókat gyártani, egy kamerába beszélni, úgy, hogy semmi válasz nem érkezik, meg egyébként sem a te tereped. Most pedig ezen múlik a fennmaradásod, az, hogy továbbra is tudd tartani a kapcsolatot az ügyfeleiddel?

A Comforting Soul ingyenes ebookja 6 lépésben vezet végig, hogy lehet eredményes vállalkozói Youtube csatornád.

Abszolút kezdőknek is ajánlott, mert abban is segíteni fog hogyan tudod teljesen a nulláról elkezdeni a tartalomgyártást. Majd mindezt hogyan juttasd el minél több nézőhöz, és hogyan aktivizáld őket. 

3. Önéletrajz véleményezés profitól 

Sajnos előfordulhat, hogy a közeljövőben meg kell küzdened az önéletrajz írással, mely egy új munka keresésének első feltétele lesz. Vagy Édesanyaként kell újra munkába állnod, netán teljesen más területre pályázol most, mint eddig?

Fogalmad sincs hogyan kezdj neki, wordben vagy pdf-ben jobb küldeni…és tényleg vérciki már az europass-os cv?

 A Mindstep segít hogyan lesz az önéletrajzod a mai munkaerőpiaci helyzetnek és CV trendeknek megfelelő, akár mintát is kaphatsz, mely segíti az önéletrajzod felépítését, hogy igazán ütős és vonzó legyen.

Felajánlásukban az első 10 jelentkezőnek átnézik, majd visszajelzést adnak, hogy min lenne érdemes változtatni, mind tartalmilag, mint szerkesztésben.

Jelentkezés a CLOÉ kóddal a Mindstep oldalán lehetséges: ITT

4. Értékes tudásanyag, hogy szépségszakemberként is eligazodj a virtuális világban

Sajnos a legtöbb fodrásznak, kozmetikusnak, sminkesnek, manikűrösnek jelenleg ideje, mint a tenger.

Lehet, hogy eddig nem fordítottál nagy figyelmet az Instagram, Facebook oldaladra, néha felpakolgattad a munkáidról a fotókat, a naptárad ígyis úgyis tele volt. A reményekkel teli újranyitásod után semmi nem lesz már olyan, mint eddig. Biztos vagyok benne, hogy az online jelenlétedre nagyobb hangsúlyt kell fektetned majd, átgondoltabban, tervezettebben kommunikálnod.

962dad3d080f57e6beb0f0c051898ae9.jpgA BeautyCreative csoportja, a ’Szépségszakemberek alkotó közössége’ páratlan szerepet vállal abban, hogy teljesen ingyenesen magas szintű tudásanyagot jutasson el a szépségszakmában tevékenykedőkhöz.

Többek között képezheted magad a felszabadult idődben általuk a Canva és a Lightroom képszerkesztő programokból, videótanfolyamok segítenek, hogy minél inkább professzionálisabban kezeld és használd az Instagramot, posztíró workshop és hashtag stratégiájukkal egyre szélesebb körhöz elérhetsz.

Lépj be a csoportba ITT, hogy az újranyitást a lehető legsikeresebben kommunikálhasd és a lehető legrövidebb idő alatt újra teltházad lehessen.

5. Stratégiai kisokos és vállalkozói menetrend a magabiztos lépésekért

Bármely élethelyzetből ki lehet lépni, avagy magasabb szintre lehet lépni. A Lépcsőfok segít abban, hogy mindezt magabiztosan, magadból és a körülményekből a legtöbbet kihozva tehesd meg.

Egy vállalkozásban rengeteg a tennivaló, nem nehéz elveszni a káoszban, mely hatással van az eredményekre, sikerességre is. A letölthető vállalkozói menetrend segít rendet teremteni, segít a fontossági sorrend betartásában. A menetrend mellett szintén ajándékba megkapod a Lépcsőfok stratégiai kisokosát, mely segít a vállalkozásod folyamatait átlátni, tippeket ad többek között hogyan bővülj és legyél a stratégia által még jövedelmezőbb.

ITT tudod igényelni a hasznos tudásanyagokat. Igénylésed után mindkettő érkezni fog egyszerre a postafiókodba. 

6. Ötlettől a megélhetésig – hogyan?

Saját tapasztalataikat is felhasználva segíti a Mybabyhug business csoportja azokat, akiknek a felszabadult idő, vagy otthonlét alatt ugrott be a nagy ötlet, avagy jutottak arra az elhatározásra, hogy a hobbijukat szeretnék felfejleszteni, de még bizonytalanok sok kérdésben.

A csoport életre hívója közgazdászból lett a babahordozós Babyhug márka megalkotója, végig járva a kihívásokkal teli utat, amely a sikerhez vezetett. A csoportban online kurzusok mellett marketing, jogi, közgazdasági, adózási szakértők segítenek bármiben. Kézzel fogható gyakorlati tudást kapsz, hogy minél hamarabb elérj a vágyott célodhoz, és magadnak, vagy akár másoknak is teljesértékű munkát teremthess. Megéri a csatlakozás, ITT éred el. 

7. Blogot vezetnél?

bluzos_kicsi.jpgVan egy jó témád – előny, ha sokakat érdekel, de képes vagy egyedileg, a saját szemszögedből feldolgozni, jól írsz, van stílusod, össze nem téveszthető hangnemed. Kiindulásnak elég lehet, de ahhoz, hogy a blogod elérjen az olvasókhoz több kell. Alaposan átgondolt, jól felépített cikkek, témák.

A bloggerképző zárt csoport azokat várja, akik fejlődni, tanulni szeretnének. ITT teljesen az alapoktól kezdheted, határ a csillagos ég…vagy az Index címlapja? Minden támogatást segítséget megkapsz, őszintén, a javadat szolgálva.

8. Mankó az üzleti ÚJRAtervezéshez

A járvány elvonulta után fog jönni az igazi próbatétel gazdaságilag. Fontos, hogy előre készülj, tervezz, használd ki szabad óráid erre is, legyen meg a lépéselőnyöd a konkurenciáddal szemben.

Az Online Rendezvényakadémia ingyenessé tette Üzleti újratervezés’ tanfolyamát, amely támogatni fog abban, hogy meglévő, vagy születőben lévő vállalkozásodból kihozd a legtöbbet. Gyakorlati tanácsok, kézzel fogható minták többek között cash flow tervhez, konkurencia elemzéshez, marketing tervhez, INNEN tudod igényelni.

9. Váltás online képzésre sikerrel

Előfordulhat, hogy ellehetetleníti a folyamatban levő időszak az eddigi munkád. Téged viszont kemény fából faragtak, nem adod fel oly könnyen! Tettre kész vagy, energiával teli, jelenleg minden gondolatod akörül forog hogyan kezdj bele az online képzésedbe. 

Kovács Márta, a pályaváltás szakértője felajánl két, 30 perces konzultációt, melyben segíteni fog hogyan történjen meg az eddigi munkád váltása online-ra zökkenőmentesen, sikeresen. 

Márta várja a két leggyorsabb jelentkezőt CLOÉ kóddal, bejelentkezni a honlapján tudsz ITT.

Ehhez kapcsolódóan készített egy segítséget, mely összefoglalja a legfontosabbakat a képzésed, oktatásod online-ba való átültetéséről. Mindenképp tanulmányozd: Alapelvek a sikeres online képzés kialakításához

10. Hogy ne hagyd veszni azt, amit eddig felépítettél?

Ha az a típus vagy akit egy eléd gördülő akadály meg inkább motiválttá, erőssé tesz akkor biztosan eszedbe sem jutott, hogy feladd azt, amit eddig felépítettél, elfogadod ami van, és a legjobbat szeretnéd kihozni belőle.

Természetesen a helyzet téged sem kímél minden esetben, így merd elfogadni a segítséget, főként, ha ilyen jó a lehetőség:

Zilahi Angéla, a Coach4You Business Coaching egyik alapítója felajánl egy 3+3-as áthidaló coaching csomagot, melynek keretén belül az első 3 alkalom ingyenes, majd az igénybe vehető második 3 alkalom kedvezményes árral lehet a tied egy voucher formájában, mely egészen 2021. márciusáig használható fel, vagy ajándékozható tovább. (a 3 első ingyenes alkalomnak nem feltétele a kedvezményes +3 alkalom igénybe vétele)

Ez lesz számodra a megfelelő lehetőség akkor is, ha kénytelen voltál szüneteltetni, felfüggeszteni eddigi munkád/vállalkozásod, és megfelelő home office lehetőséget keresel, ahol továbbra is hasznosnak, értékesnek érezheted magad. EZEN az oldalon megadott elérhetőségeken tudsz bejelentkezni. 

 +1 Offlineból onlineba magabiztosan videokurzus_vitalis_viki.jpg

Vitális Viki videó coach korábban a TV2 Tények tudósítója volt, majd számos ügyfelét építette fel, hogy magabiztosan adja át amit szeretne élő bejelentkezések, videók, webináriumok alkalmával. 

A Videózás első lépései tananyaga, mely 25 oldalban tartalmaz hasznos tippeket, ötleteket, amelyeket akár azonnal tudsz hasznosítani, és segít, hogy most se ess el bevételtől.

 Természetesen az utómunka folyamatokhoz is segítséget kapsz, már csak egy kattintás IDE és kérheted is. 

 

Bízom benne, hogy akár több, számodra hasznosítható lehetőséget találtál! Sok sikert és még több kitartást kívánok! 

Ha nem szeretnél lemaradni a cikk folytatásáról, ahol a tanulás után ingyenes lehetőségeket kínálok, amelyek segítik a feltöltődésed, kikapcsolódásod, valamint szeretnél egyszerűen hasznosítható, bevált marketing ötleteket kapni kövess INSTAGRAM és FACEBOOK oldalamon, ahol folyamatos tippekkel érkezem. Honlap

A bejegyzés trackback címe:

https://cloemngt.blog.hu/api/trackback/id/tr4415587946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Cloé -Nőkre tervezett marketing megoldások

Női célcsoportra specializált közösségi média megoldások, bevált marketing stratégiák, tippek

Friss topikok

süti beállítások módosítása